Boka Stefan

Företagsunderhållning
Stora banketter eller intima middagar.  Stefan har erfarenheten och engagemanget. Oavsett hur evenemanget ser ut ska underhållningen vara genomtänkt och personlig. Vare sig det är 25 eller tusen personer i publiken.

​Tillsammans tar vi fram ett personligt upplägg för ditt evenemang. Kanske vill ni ha en av de framgångsrika historiska föreställningarna som de är – eller något skräddarsytt med blandade låtar från Stefans karriär. Pop, rock och visa. Stefan ensam, med en eller flera musiker, eller med full ensemble. Ord och toner på svenska eller engelska.

Kommentarer

Det är en konst och det krävs en särskild talang för att underhålla och trollbinda sin publik med vacker musik och intressanta berättelser. Att dessutom kombinera en blandning av humor, stort allvar och samtidigt situationsanpassa utan att tränga sig på är få förunnat. Stefan Andersson & Co motsvarar alla våra förväntningar då de vid ett flertal tillfällen hjälpt oss på Länsförsäkringar att genomföra magiska föreställningar i samband med kundträffar.”

Affärsutveckling & Omvärld Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän
Justus Alholt

”Stefan levandegör orden ”att trollbinda sin publik” på ett magiskt sätt. Mycket handlar om storytelling idag och där har företagsvärlden mycket att lära av Stefan. han förmedlar ett budskap på både svenska och engelska, med en klockren kombination av tal, musik och känsla som man blir innerligt berörd av. Vi vill tacka för en dag vi sent kommer glömma.”

Stena Line. AB
Linda Hammarstrand , Internal communication manager

 

Vi anlitade Stefan och hans gäng i samband med vår koncerns årliga konferens på Marstrand. Succén var monumental ! Alla var lyriska !Det blev en kväll att minnas !”
CityGross (Bergendahl Group)
Kenneth Hult

Bokningsförfrågan

Skicka ett mejl till ewa@stefanandersson.nu eller fyll i formuläret för intresseförfrågan

Föreläsningar

Men slappna av då - människa
Med musik och exempel från både artistlivet och “verkliga” livet, talar Stefan kring hur vi tar vara på våra talanger, fångar tillfälligheter och vågar utvecklas. Både privat och som företag. Hur modiga beslut kan leda långt, hur inre lugn och positiv energi smittar, och ger de bästa förutsättningarna för att lyckas. En energi som når ut till både medarbetare och kunder, och drar till sig positiva samarbeten och lyckosamma resultat. Han talar om att slåss för att behålla det kreativa flödet och vad som händer när det blockeras. Och visar hur inspiration är en ovärderlig kraftkälla för att uppnå alla sorters framgång, personlig som yrkesmässig. Stefan illustrerar tankegångarna med låtar ur sin repertoar.

Kommentar

”Stefan Andersson lyckas imponerande att blanda musik med berättelser. Om kreativitet, vikten av inspiration och hur modiga beslut kan leda långt. Direkt applicerbart på företagsvärlden. Därför har vi anlitat Stefan som föreläsare i våra affärsnätverk flera gånger, Alltid med stående ovationer och märkbart berörda åhörare.”

BK Häcken
Marcus Jodin, 
Marknads- och försäljningschef

Bokningsförfrågan

Skicka ett mejl till ewa@stefanandersson.nu eller fyll i formuläret för intresseförfrågan

Rätt kommmunikation - en högvinst
Med musik och exempel från både artistlivet och “verkliga” livet, talar Stefan kring vikten av att uttrycka sig enkelt och begripligt. Det är rena högvinsten – både ekonomiskt och mänskligt. Han pratar om hur vi bryter mönster där krångligt språk och otydliga dispositioner skapar förvirring, irritation och tar massor av onödig tid. Och kostar pengar! Konsten att effektivt nå fram kopplar Stefan till sitt arbete som låtskrivare och illustrerar med musik från sin egen repertoar

Kommentar

”Du gav av din visdom, du fångade likheterna, du visade på möjligheterna. Ett enkelt och tydligt språk för oss alla!”

Skatteverket
Malin Rickardsson Steinorth,

Bokningsförfrågan

Skicka ett mejl till ewa@stefanandersson.nu eller fyll i formuläret för intresseförfrågan

Vår historia i ord och ton
En underhållande historielektion om Sverige och Västkusten. Det musikaliska föredraget skräddarsys efter önskemål med berättelser och musik ur mina historiska föreställningar.

Kommentar

”Stefans föreläsning förgyllde vår Teamkväll på ett fantastiskt sätt. Personligt, professionellt och hjärtligt”

Telia Sonera
Tony Eklöf,

Bokningsförfrågan

Skicka ett mejl till ewa@stefanandersson.nu eller fyll i formuläret för intresseförfrågan

Intresseförfrågan

Share This